8/7/11

OME-OTE: ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ

        Η   ΟΜΕ- ΟΤΕ  συναντήθηκε  σήμερα  7-7-2011  με τη Διοίκηση του ΟΤΕ στα πλαίσια έναρξης διαλόγου για τα σοβαρά ζητήματα που απασχολούν τους Εργαζόμενους και την Επιχείρηση.

Η κατάθεση των αιτημάτων «για τη βελτίωση της αποδοτικότητας και τη μείωση του κόστους λειτουργίας» που η Διοίκηση θεωρεί ότι χρειάζεται να «συζητηθούν» και να «συμφωνηθούν», στην ουσία θα μπορούσε ο οποιοσδήποτε να ισχυριστεί ότι δημιουργούν προϋποθέσεις μη διαλόγου.

Παρ’ όλα αυτά, η ΟΜΕ-ΟΤΕ θεωρεί ότι υπάρχουν σοβαρά θέματα τα οποία όμως, κατά τη δικιά της εκτίμηση, δεν είναι αυτά που προβάλλονται αλλά αυτά που «κρύβονται» πίσω από τους αριθμούς και που προκαλούν δυσλειτουργίες και οικονομικές δυσπραγίες.

Το επόμενο διάστημα μέσα από τα Συνδικαλιστικά της ΄Οργανα, θα προβάλλει τις δικές της προτάσεις αλλά και αιτήματα, για το σύνολο των θεμάτων που απασχολούν την Επιχείρηση και τους Εργαζόμενους του Ομίλου και θα προσπαθήσει να επιβάλλει ένα γόνιμο διάλογο προς όφελος και των δύο πλευρών και όχι να υποκύψει σε μια άνευ όρων παράδοση στο όνομα του ανταγωνισμού, του γενικού οικονομικού κλίματος και της πάση θυσία συνεχιζόμενης κερδοφορίας, μόνο μέσα από τη μείωση του μισθολογικού κόστους και τα δικαιώματα των Εργαζόμενων.


ΕΕΤΕ ΟΤΕ
Τ. Δ. Ε. ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΚΡΗΤΗΣ
                                                      
Τηλ. 2810- 395892-16
Fax 2810 -325126
email: eete.ote.anatolikis.kritis@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούνται οι (ανώνυμοι) συνάδελφοι που καταθέτουν τις απόψεις τους να χρησιμοποιούν ψευδώνυμο για να διευκολύνεται ο διάλογος. Υβριστικά και εκτός θέματος μηνύματα θα διαγράφονται. Μη χρησιμοποιείτε greeklish.