6/7/11

΄Εναρξη διαλόγου εφ΄ όλης της ύλης με τη Διοίκηση


Ανακοίνωση Τρίτη 5 Ιουλίου 2011

΄Εναρξη διαλόγου εφ΄ όλης της ύλης με τη Διοίκηση
Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η
Αθήνα 5-7-2011
Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι,
Χθες 4/7/2011 πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία της ΟΜΕ-ΟΤΕ συνάντηση της διαπραγματευτικής ομάδας της με τον Πρόεδρο και Δ/ντα Σύμβουλο ΟΤΕ κ. Τσαμάζ.
Αίτημα της ΟΜΕ-ΟΤΕ ήταν, για ακόμα μια φορά, η έναρξη διαλόγου σε όλα τα ζητήματα που εκκρεμούν.
Το αίτημα έγινε αποδεκτό από τον κ. Τσαμάζ, ο οποίος έστειλε το απόγευμα της ίδιας μέρας επιστολή στην ΟΜΕ-ΟΤΕ ορίζοντας ημερομηνία έναρξης του διαλόγου την 7/7/2011 ημέρα Πέμπτη.
Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι,
Μπαίνουμε σε διαδικασία διαπραγμάτευσης. Απαιτείται στα πλαίσια αυτής της διαπραγμάτευσης εγρήγορση όλων και η ετοιμότητα σε κάθε κάλεσμα της ΟΜΕ-ΟΤΕ γιατί μόνον όλοι μαζί μπορούμε να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.
Γνωρίζουμε ότι ενόψει αυτής της διαδικασίας θα «φουντώσουν» οι κάθε λογής φήμες. Η μόνη έγκυρη ενημέρωση θα προέρχεται από την Ομοσπονδία, η οποία και θα κινηθεί στα πλαίσια των αποφάσεων του Διοικητικού της Συμβουλίου και στα πλαίσια της προάσπισης των συμφερόντων των Εργαζομένων και της Επιχείρησης.
Για την ΟΜΕ-ΟΤΕ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Ο Γ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Παναγιώτης Κούτρας
Αντώνης Μπιρμπιλής

ΕΕΤΕ-ΟΤΕ  Αν. Κρήτης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούνται οι (ανώνυμοι) συνάδελφοι που καταθέτουν τις απόψεις τους να χρησιμοποιούν ψευδώνυμο για να διευκολύνεται ο διάλογος. Υβριστικά και εκτός θέματος μηνύματα θα διαγράφονται. Μη χρησιμοποιείτε greeklish.