18/10/11

Γενική Συνέλευση ΕΕΤΕ ΟΤΕ

Συνάδελφοι και συναδέλφισες,
   Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος στις 21-10-2011 ημέρα Παρασκευή στο χώρο του αμφιθεάτρου στο Μινώταυρο θα διεξαχθεί η ετήσια γενική συνέλευση του συλλόγου μας. Είναι απαραίτητο να συμμετέχουμε όλοι, τόσο γιατί αναδυκνύουμε με αυτό τον τρόπο τη δύναμη και τη συλλογικότητα του σωματείου μας, όσο και γιατί η γενική συνέλευση αυτή έχει και χαρακτήρα απολογιστικό των όσων έγιναν τα 3 τελευταία χρόνια. Στις 15-11-2011 είναι οι εκλογές του σωματείου μας και η γενική συνέλευση λίγες μέρες πρίν είναι καταλυτική για τη διαδικασία των εκλογών.
   Εκ μέρους όλης της τοπικής διοικούσας, σας καλούμε να συμμετέχετε στην εκλογική διαδικασία, όχι μόνο ώς μέλη αλλά και σαν υποψήφιοι, σε ένα εννιαίο , μη παραταξιακό , ψηφοδέλτιο.
Οι υποψηφιότητες πρέπει να δηλωθούν το αργότερο μέχρι και τις 21 -10 -  2011.
Συνάδελφοι, οι τύχες μας είναι στα χέρια μας. Όλοι μπορούμε να συμβάλουμε στην αλλαγή της νοοτροπίας του συνδικαλιστικού κινήματος, συμμετέχοντας στα κοινά.
Για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά, μπορείτε να επικοινωνείται μαζί μας στα παρακάτω τηλέφωνα.

Μετά τη Γενική Συνέλευση θα ακολουθήσει γεύμα σε μέρος που θα ανακοινωθεί στην διάρκεια των διαδικασιών.
--
ΕΕΤΕ ΟΤΕ
Τ. Δ. Ε. ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΚΡΗΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούνται οι (ανώνυμοι) συνάδελφοι που καταθέτουν τις απόψεις τους να χρησιμοποιούν ψευδώνυμο για να διευκολύνεται ο διάλογος. Υβριστικά και εκτός θέματος μηνύματα θα διαγράφονται. Μη χρησιμοποιείτε greeklish.