15/10/11

48ωρη Γενική Απεργία 19 - 20 Οκτωβρίου


ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ : 48ωρη Απεργία στις 19 και 20 Οκτωβρίου
48ωρη Απεργία στις 19 και 20 Οκτωβρίου

Σε 48ωρη Απεργία στις 19 και 20 Οκτωβρίου προχωρά το Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου, μετά από απόφαση της Διοίκησης που συνεδρίασε εκτάκτως χθες Δευτέρα 10/10/2011.

Μία Κυβέρνηση σε διατεταγμένη υπηρεσία, προσπαθεί να δώσει το τελειωτικό χτύπημα στην Ελληνική κοινωνία. Θέλουν μια χώρα και μια κοινωνία της απόλυτης φτώχιας χωρίς μισθούς, συντάξεις και δικαιώματα. Μια κοινωνία της συνεχούς εξαθλίωσης και της κατάργησης κάθε έννοιας που αναφέρεται στο κοινωνικό κράτος και στην κοινωνική προστασία, μας έχουν προδιαγράψει ως το νέο νεοφιλελεύθερο παράδειγμα στην Ευρώπη.

Η Νέα επίθεση σε βάρος των δικαιωμάτων των εργαζομένων και του Λαού δεν πρέπει να περάσει.

Μόνο με αγώνες όλοι μαζί μπορούμε να ανατρέψουμε πολιτικές και πολιτικούς που μας κλέβουν την ίδια μας τη ζωή.
 -----------------------------------------------------------------------------------------------------

Δελτίο Τύπου
48ωρη Γενική Απεργία 19 - 20 Οκτωβρίου


Η ΓΣΕΕ εκφράζοντας την έντονη διαμαρτυρία των εργαζομένων για τα μέτρα που εμπεριέχονται στο υπό ψήφιση πολυνομοσχέδιο της κυβέρνησης, αποφάσισε σε νέα συνεδρίαση της εκτελεστικής επιτροπής να επεκτείνει την ήδη προγραμματισμένη 24ωρη Γενική απεργία, σε 48ωρη Γενική απεργία την Τετάρτη 19 και την Πέμπτη 20 Οκτωβρίου.
Η απεργιακή συγκέντρωση την Τετάρτη 19 του μήνα θα πραγματοποιηθεί στις 11:00 πμ στο Πεδίον του Άρεως ενώ την δεύτερη ημέρα της απεργίας την Πέμπτη 20 Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Σύνταγμα στις 11:00πμ.
Ο αγώνας μας θα συνεχιστεί και θα ενταθεί όσο θα συνεχίζονται αυτές οι αδιέξοδες και καταστροφικές πολιτικές για τους εργαζόμενους και την κοινωνία.
ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΓΣΕΕ

ΕΕΤΕ ΟΤΕ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΚΡΗΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούνται οι (ανώνυμοι) συνάδελφοι που καταθέτουν τις απόψεις τους να χρησιμοποιούν ψευδώνυμο για να διευκολύνεται ο διάλογος. Υβριστικά και εκτός θέματος μηνύματα θα διαγράφονται. Μη χρησιμοποιείτε greeklish.