9/6/11

Καθολική συμμετοχή στην Απεργία ΔΕΚΟ, Τραπεζών και Φορέων του Δημοσίου


Πραγματοποιήθηκε σήμερα ΠΕΜΠΤΗ 9 ΙΟΥΝΙΟΥ 2011 με μαζική συμμετοχή, η 24ωρη Πανελλαδική Απεργία των εργαζομένων στις ΔΕΚΟ, στις Τράπεζες, στους Οργανισμούς και φορείς του Δημοσίου που είναι προς ιδιωτικοποίησης ή κατάργηση με κεντρικό αίτημα - σύνθημα:
«ΟΧΙ ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΜΕ»
Η συμμετοχή των εργαζομένων στην απεργία ξεπέρασε κάθε προηγούμενο και άγγιξε το 100% σε όλους τους φορείς και οργανισμούς οι οποίοι οδηγούνται σε εκποίηση ή κατάργηση.
Οι εργαζόμενοι με την καθολική συμμετοχή τους στην απεργία και στο συλλαλητήριο έστειλαν ισχυρό μήνυμα-καταγγελία αντίθεσης, αντίδρασης και πάλης στην ασκούμενη κυβερνητική πολιτική και την εκβιαστική τοκογλυφική απαίτηση των Τροϊκανών-δανειστών.
Μετά την απεργιακή συγκέντρωση που έγινε στην πλατεία Κλαυθμώνος πραγματοποιήθηκε πορεία προς το Υπουργείο Εθνικής Οικονομίας όπου και επιδόθηκε το ψήφισμα της συγκέντρωσης.
Ο Αγώνας συνεχίζεται και εντείνεται με την ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ στις 15 Ιουνίου 2011 
απο ΕΕΤΕ ΟΤΕ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΚΡΗΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούνται οι (ανώνυμοι) συνάδελφοι που καταθέτουν τις απόψεις τους να χρησιμοποιούν ψευδώνυμο για να διευκολύνεται ο διάλογος. Υβριστικά και εκτός θέματος μηνύματα θα διαγράφονται. Μη χρησιμοποιείτε greeklish.