16/6/11

ΕΚΛΟΓΕΣ  ΠΑΡΩΔΙΑ!

Υπεύθυνοι είναι όλοι αυτοί, που με την ανοχή τους, χρόνια τώρα,  έφεραν τον σύλλογο σ’ αυτή  την κατάσταση. 


3 σχόλια:

  1. Ανώνυμος22/6/11

    Άνθρωποι που δεν εχουν λάβει μέρος ποτέ σε διαδικασιες εκλογικές σε σωματεία συλλόγους κ.λ.π και το μόνο που κάνουν είναι να κρίνουν και να επικρίνουν εκ του ασφαλούς ,δεν νομιμοποιούνται να μιλούν για εκλογές παρωδία και ιδιαίτερα ανωνύμως

    ΠΑΠΑΔΑΝΤΩΝΑΚΗΣ ΕΜΜ. ( Μέλος Π.Δ.Ε. ΚΡΗΤΗΣ )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος23/6/11

    ΚΥΡΙΕ ΠΑΠΑΔΑΝΤΩΝΑΚΗ ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΝΕΤΑΙ ΕΣΕΙΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΚΟΙΝΟΝΙΚΩΝ ΦΡΟΝΙΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΟΧΙ. ΕΙΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΣΤΑΧΤΟΠΡΑΣΙΝΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΥΝΟΥΧΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ ,ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΕ ΟΛΑ ΝΑΙ, ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΛΥ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΑΠΑΛΑΓΕΙΤΕ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΝΟΟΤΡΟΠΕΙΕΣ.ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΑΝ ΘΕΛΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ ΤΩΝ ΠΡΟΗΓΟΜΕΝΩΝ ΧΡΟΝΩΝ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
    ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΥΛΙΔΑΚΗΣ
    ΥΓ. ΤΙ ΜΕΛΟΣ ΠΔΕ ΚΡΗΤΗΣ ΕΙΣΤΕ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ηρακλής Ζωγραφάκης30/6/11

    Συνάδελφε ζητώ ταπεινά συγνώμη που δεν πείρα την άδεια σας για να γράψω.
    Για το αν συμμετέχω σε διαδικασίες, σου υπενθυμίζω (εκτός του ότι ήμασταν κάποτε συνυποψήφιοι στον ΠΟΣΥ ΟΤΕ) ότι σε αυτές της εκλογές ΨΗΦΙΣΑ άρα συμμετείχα, άρα, και συγνώμη για αυτό, έχω δικαίωμα να κρίνω.
    Για τις εκλογές, τι άλλο από παρωδία είναι οι εκλογές, που:
    1. Γίνονται χωρίς δικαστικό αντιπρόσωπο.
    2. Η Κ.Ε.Ε είναι «διορισμένη».
    3. Τα ψηφοδέλτια πάνε και έρχονται στην Αθήνα.
    4. Ο πρόεδρος Ε.Ε πήρε τα ψηφοδέλτια στο σπίτι του.
    5. Τα αποτελέσματα βγαίνουν ταχύτατα, μετά από μήνες.
    6. Εσύ γνωρίζεις , ότι έχεις εκλεγεί, πριν ακόμα βγούν τα αποτελέσματα. (εκτός αν έπινες ρακί όταν έγγραφες τα παραπάνω)
    Για το ανώνυμος (είναι γνωστός ο ιδιοκτήτης του Blog), η ανάρτηση, σκοπό έχει να προκαλέσει σχόλια (ακόμα και τα δικά σου) έτσι ώστε να συμμετάσχουμε όλοι. Αλλά και τα σχόλια, μπορούν να είναι και ανώνυμα (με την άδειά σας φυσικά).
    Συναδελφικά
    Ηρακλής Ζωγραφάκης
    Για την συμμετοχή μας σε συλλόγους θα τα πούμε στην λέσχη παρουσία και της παρέας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούνται οι (ανώνυμοι) συνάδελφοι που καταθέτουν τις απόψεις τους να χρησιμοποιούν ψευδώνυμο για να διευκολύνεται ο διάλογος. Υβριστικά και εκτός θέματος μηνύματα θα διαγράφονται. Μη χρησιμοποιείτε greeklish.