7/6/11

Πώληση ΟΤΕ - Κάλεσμα

ΚΑΛΕΣΜΑ
Συνάδελφοι,
η συνέχιση των αγωνιστικών μας κινητοποιήσεών πρέπει να είναι ακόμα πιο δυναμική. Ήρθε η ώρα να σταματήσουμε να περιμένουμε «ΚΑΠΟΙΟΝ» να κάνει «ΚΑΤΙ» για να αποτραπεί το ξεπούλημα του ΟΤΕ, «ΚΑΠΟΙΟΝ» να κάνει «ΚΑΤΙ» για να βελτιωθεί η εργασιακή μας καθημερινότητα, «ΚΑΠΟΙΟΝ» να κάνει «ΚΑΤΙ» για να μπορούμε να κοιμόμαστε το βράδυ ήσυχοι. Ο καθένας μας ξεχωριστά και όλοι μαζί σα σύνολο έχουμε πολλά να κάνουμε και πολλά να πούμε. Οι Τοπικές Διοικούσες Επιτροπές δυναμώνουν και αντιδρούν, όταν ο καθένας από εμάς παίρνει ενεργό ρόλο μέλους, εκφράζοντας απόψεις και προτείνοντας λύσεις.
Σας χρειαζόμαστε όλους δίπλα μας και γι’ αυτό κάνουμε ανοιχτό κάλεσμα για συζήτηση και ενημέρωση, με μεζέ, την Τετάρτη 8/6/2011 το βράδυ στις 20:00 στο χώρο του πολιτιστικού κέντρου ΟΤΕ στην Αλικαρνασσό.
Την ημέρα της απεργίας, την Πέμπτη 9/6/2011 στις 08:00 το πρωί, να δώσουμε όλοι δυναμικό παρόν έξω από το κτίριο της Περιφέρειας στο Ηράκλειο στην οδό Μινωταύρου.

          Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                           Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
          ΘΕΟΔΟΣΑΚΗΣ Β.                             ΜΑΡΟΥΔΗΣ Ε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούνται οι (ανώνυμοι) συνάδελφοι που καταθέτουν τις απόψεις τους να χρησιμοποιούν ψευδώνυμο για να διευκολύνεται ο διάλογος. Υβριστικά και εκτός θέματος μηνύματα θα διαγράφονται. Μη χρησιμοποιείτε greeklish.