11/5/11

ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΜΑΖΙ


Συνάδελφοι έγινε μια πρώτη συνεννόηση μεταξύ  συνταξιούχων και εν ενεργεία συναδέλφων συνδικαλιστών (στο εργατικό κέντρο Ηρακλείου την ημέρα της απεργίας την 11-5-2011) για κοινή δράση.
Θα συναντηθούμε την Δευτέρα 16 Μαΐου και ώρα 7 μ.μ στο αθλητικό κέντρο (του πολιτιστικού συλλόγου) για να συζητήσουμε τα προβλήματα μας.
Αν αλλάξει η ημερομηνία ή ώρα θα σας ενημερώσουμε, απ' εδώ.  
Ηρακλής Ζωγραφάκης

2 σχόλια:

  1. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ !
    Να και κάτι ΕΛΠΙΔΟΦΟΡΟ που έμαθα, μέσα σε αυτόν τον απίστευτο κατακερματισμό μας, μπροστά στα μεγαλύτερα προβλήματα που είχαμε ποτέ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ηρακλής Ζ13/5/11

    Είναι μια καλή ευκαιρία, τώρα που μας κτυπούν όλους, από όλες τις πλευρές, κυβέρνηση, αντιπολίτευση, ιδιώτες, Γερμανοί κ.α. να ενώσουμε τις δυνάμεις μας, γιατί σε λίγο καιρό, ειδικά, τους συνταξιούχους, θα τους απογράφουν στους νεόπτοχους.
    Ας αφήσουν μερικοί “πανέξυπνοι” τα κόμματα στην άκρη.
    Εκπροσωπούν εμάς και όχι το κόμμα τους. Αν θέλουν να είναι κομματάρχες, να πάνε στα κόμματά τους. Αρκετά τους ανεχτήκαμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούνται οι (ανώνυμοι) συνάδελφοι που καταθέτουν τις απόψεις τους να χρησιμοποιούν ψευδώνυμο για να διευκολύνεται ο διάλογος. Υβριστικά και εκτός θέματος μηνύματα θα διαγράφονται. Μη χρησιμοποιείτε greeklish.