20/4/11

Εκλογές

ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΣ 
ο τρόπος ψηφοφορίας της περιφέρειας, που ορίζει το υπ’ αρ. 9 πρακτικό της Κ.Ε.Ε (Κεντρική Εφορευτικής Επιτροπής ) της 6-4-2011.
Αυτό γνωμοδότησε ο νομικός μας σύμβουλος  
(παρακάτω η γνωμάτευση).
Σύμφωνα με το παραπάνω πρακτικό, τα ψηφοδέλτια που αφορούν τα όργανα της περιφέρεια θα αποστέλλοντα στην Κ.Ε.Ε και στην συνέχεια θα τα επέστρεφαν στις Π.Ε.Ε (Περιφερειακές Εφορευτικέ Επιτροπές).
Η παραπάνω ήταν πρόταση του απερχόμενου Κ.Δ.Σ.
κλικ εδω για την γνωμάτευση

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος2/5/11

    Φίλοι συνταξιούχοι , ( ιδιαίτερα των Π.Δ.Ε ) μπορεί την πρόταση για τον τρόπο που θα διενεργηθούν οι επόμενες εκλογές , να την έκανε το απερχόμενο Κ.Δ.Σ ,την ευθύνη όμως την έχει η Κ.Ε.Ε η οποία εν γνώση της θέλει να υλοποιήσει μια παράνομη απόφαση , μιας και αυτή παραβιάζει κατάφορα το Καταστατικό.Γνωρίζει επίσης ότι το κύρος των εκλογών θα αμφισβητηθεί με προσφυγές , ενστάσεις κ.λ.π ,παραγνωρίζει τη γνωμοδότηση του Νομικού Συμβούλου που σαφώς γνωμοδοτεί ότι είναι αντικαταστατικός ο τρόπος εκλογής οπως αυτή δρομολογείται από την Κ.Ε.Ε ( παρεπιπτόντως το Νομικό Σύμβουλο τον πληρώνομε όλοι εμείς , άρα μας είναι άχρηστος αφού δεν εισακούεται ).Προτείνω σε όσες Π.Δ.Ε αλλά και όποιους συναδέλφους συνταξιούχους ,έχουν την ίδια άποψη ότι αυτός ο τρόπος εκλογής είναι αντικαταστατικός , να προβούν πέρα των παραπόνων ή των διαμαρτυριών προς την Κ.Ε.Ε ,σε πράξεις ή ενέργειες που θα αποτρέψουν να γίνει αυτό .Προτείνω λοιπόν να προβούμε σε ασφαλιστικά μέτρα είτε ως Π.Δ.Ε , είτε ως υποψήφιοι ,είτε από ομάδες μελών , έτσι ώστε να μπλοκάρουμε αυτή τη διαδικασία και να μην αφήσουμε κάποιους να πατρονάρουν την Περιφέρεια και να διαχειριστούν την ψήφο μας όπως αυτοί θέλουν .

    Στέφανος Πιλαφτσής από Π.Δ.Ε Ηρακλείου Κρήτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούνται οι (ανώνυμοι) συνάδελφοι που καταθέτουν τις απόψεις τους να χρησιμοποιούν ψευδώνυμο για να διευκολύνεται ο διάλογος. Υβριστικά και εκτός θέματος μηνύματα θα διαγράφονται. Μη χρησιμοποιείτε greeklish.