24/8/11

ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΜΕΤΑΘΕΤΟΤΗΤΑΣ

Συνάδελφοι και συναδελφισσες,

Πρόσφατα η διοίκηση αποφάσισε να ξαναβγάλει από το χρονοντουλαπό της τις καταστάσεις μεταθετότητας του προσωπικού. Κάποιοι από εμάς έχουν ήδη κλειθεί να υπογράψουν την αντίστοιχη κατάσταση και κάποιοι άλλοι θα κλιθούν σύντομα.
Εμείς έχουμε υποχρεώση να ελέγξουμε τα στοιχεία που αναγράφονται στη σχετική λίστα ( π.χ. έγγαμος- άγαμος, αριθμός τέκνων, επαγελματική κατάσταση συζύγου ... ), και να υπογράψουμε. Σε περίπτωση που κάποιος συνάδελφος, αντιλειφθεί ότι τα αναγραφόμενα στοιχεία δίπλα από το όνομα του δεν συμπίπτουν με την πραγματικότητα, πρέπει να προσκομίσει στη γραμματεία τα αντίστοιχα δικαιολογητικά που θα του ζητηθούν για να διορθωθεί ο πίνακας στοιχείων και κατα προέκταση η μοριοδότηση του.
Αν και για σειρά ετών η συγκεκριμμένη διαδικασία είχε ατονίσει, δεν αποτελεί κάτι το ανησυχητικό καθώς ο κανονισμός μεταθετότητας είναι κατάκτιση των εργαζομένων.
Για οποιαδήποτε απορία σας μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στα παρακάτω τηλέφωνα ή στο mail του σωματείου.

--
ΕΕΤΕ ΟΤΕ
Τ. Δ. Ε. ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΚΡΗΤΗΣ
                                                   
Τηλ. 2810- 395892-16 , 6977268145
Fax 2810 -325126
email: eete.ote.anatolikis.kritis@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούνται οι (ανώνυμοι) συνάδελφοι που καταθέτουν τις απόψεις τους να χρησιμοποιούν ψευδώνυμο για να διευκολύνεται ο διάλογος. Υβριστικά και εκτός θέματος μηνύματα θα διαγράφονται. Μη χρησιμοποιείτε greeklish.