1/4/12


               

     ΠΡΟΣ  
     Πρόεδρο και Δ.Σ  ΤΑΥΤΕΚΩ

     Κύριοι
    
    Απευθυνόμαστε σε σας σε μια ύστατη προσπάθεια  να ακούσετε την κραυγή αγωνίας  των χιλιάδων συνταξιούχων του ΤΑΥΤΕΚΩ οι οποίοι βιώνουν σήμερα όλες τις συνέπειες της οικονομικής κρίσης  (μειώσεις συντάξεων και ανατροπές δικαιώματων).
    Με τις ρυθμίσεις του νομοσχεδίου που έχουν  καταθέσει  τα υπουργεία Εργασίας και  Υγείας και έχει ψηφίσει η Βουλή, αν και επιχειρείται  να  αντιμετωπιστεί η προχειρότητα της ένταξης του κλάδου υγείας του ΤΑΥΤΕΚΩ στον ΕΟΠΥΥ, πιστεύουμε ότι τα προβλήματα που θα προκύψουν είναι τεράστια, γιατί δεν έχει γίνει απολύτως κανένας σχεδιασμός από πλευράς υπουργείου και ΤΑΥΤΕΚΩ.
     Η κατάσταση στον κλάδο υγείας του ΤΑΥΤΕΚΩ σήμερα είναι εφιαλτική, ζητούμε από εσάς να λυθούν τα σοβαρά προβλήματα που υπάρχουν και θα μεγιστοποιηθούν με την ένταξη μας στον ΕΟΠΥΥ και να υπάρξει ολιγόμηνη παράταση ώστε να γίνει η απαραίτητη προετοιμασία  για την ομαλή μας ένταξη.
    Θεωρούμε απαραίτητα να υπάρξει εξαντλητικός διάλογος με τους εμπλεκόμενους φορείς (Υπουργείο, Ομοσπονδίες, Συλλόγους Εργαζομένων, Συλλόγους Συνταξιούχων κλπ) ώστε να επιλυθούν όλα τα τεχνικά ζητήματα και οι συνταξιούχοι να έχουν μια αξιοπρεπή ιατροφαρμακευτική  περίθαλψη.

 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Παν. Συλ. Συν/χων ΟΤΕ


                                
                                         Π.Δ.Ε. ΚΡΗΤΗΣ-ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούνται οι (ανώνυμοι) συνάδελφοι που καταθέτουν τις απόψεις τους να χρησιμοποιούν ψευδώνυμο για να διευκολύνεται ο διάλογος. Υβριστικά και εκτός θέματος μηνύματα θα διαγράφονται. Μη χρησιμοποιείτε greeklish.