4/10/11

5 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

ΟMοσπονδiα Εργαζομeνων OTE (ΟΜΕ-ΟΤΕ)
           

       Αριθμ. Πρωτ.                                                                                 Αθήνα 30/9/2011
                                                  
Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

ΤΡΙΩΡΗ ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
10.00-13.00 ΣΤΟΝ ΟΜΙΛΟ ΟΤΕ

Η ΟΜΕ – ΟΤΕ εκφράζοντας την αντίθεση της στα μέτρα που προωθούνται  στους εργαζόμενους στο δημόσιο και στις 151 ΔΕΚΟ που απειλούνται με λουκέτο και με μισθωτή εφεδρεία, προκηρύσσει τρίωρη στάση εργασίας στις 5 Οκτωβρίου από 10.00 – 13.00,αντιδρώντας  στην ιδιότυπη μισθωτή εφεδρεία που προωθεί και η διοίκηση του ΟΤΕ, στα νέα πακέτα «οικειοθελούς» απόλυσης , στην εφαρμογή του σπαστού ωραρίου των καταστημάτων και στο «ξεσπίτωμα» δεκάδων συναδέλφων στο βωμό της «νέας… εμπορικής πολιτικής λουκέτων».

Η ΟΜΕ-ΟΤΕ καλεί όλους τους εργαζόμενους στις τηλεπικοινωνίες να πουν το δικό τους ΟΧΙ στις επιταγές της Κυβέρνησης  της Τρόϊκας αλλά και της διοίκησης του ΟΤΕ που έχουν βάλει στόχο τη ζωή μας και την αξιοπρέπειά μας.
     
      Ως εδώ!...  Οι άνθρωποι έχουν υπερβεί την κόκκινη γραμμή.   Ώρα για δράση.

Καλούμαστε συνεχώς να βάλουμε βαθιά το χέρι στην τσέπη, οι μόνοι ως τώρα συνεπείς απέναντι στις φορολογικές υποχρεώσεις υπό την απειλή της πτώχευσης.

      Φτάνει πια. Καιρός να πληρώσουν οι έχοντες και κατέχοντες.

       Όλοι στη στάση εργασίας  της 5ης  Οκτωβρίου 2011

           Όλοι στην συγκέντρωση των συνδικάτων στις 11.00 στην Πλ. Κλαυθμώνος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούνται οι (ανώνυμοι) συνάδελφοι που καταθέτουν τις απόψεις τους να χρησιμοποιούν ψευδώνυμο για να διευκολύνεται ο διάλογος. Υβριστικά και εκτός θέματος μηνύματα θα διαγράφονται. Μη χρησιμοποιείτε greeklish.