28/6/11

OME-OTE: Ανατροπή των παροχών του Λογαριασμού Νεότητας

Ανακοίνωση Δευ 27 Ιουνίου 2011

Ανατροπή των παροχών του Λογαριασμού Νεότητας

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η
Στη συνάντηση της ΟΜΕ-ΟΤΕ με τον Πρόεδρο και Δ/ντα Σύμβουλο ΟΤΕ κ. Τζαμάζ την ημέρα της Γενικής Συνέλευσης των Μετόχων της Εταιρείας (Πέμπτη 23/6/11), υπήρξε η σαφής δέσμευση του ότι τις αμέσως επόμενες μέρες μετά τη συνάντηση και με δική του πρωτοβουλία θα ξεκινούσε συντεταγμένος διάλογος μεταξύ των δύο πλευρών για όλα τα θέματα που βρίσκονται σε εκκρεμότητα.
Αντί της υλοποίησης της δέσμευσής του αυτής και παρά το γεγονός ότι επανειλημμένα έχει τονίσει ότι δεν θα αιφνιδιάσει με νέες μονομερείς αποφάσεις του στους εργαζόμενους, την Παρασκευή 24/6/11 έστειλε πρόσκληση για συνεδρίαση της Επιτροπής Λογαριασμού Νεότητας με δύο θέματα :
1. Τρόπος παρακράτησης εισφορών των συνταξιούχων για το Λογαριασμό Νεότητας.
2. ΄Εγκριση πρότασης προς το Δ.Σ.-ΟΤΕ για τροποποίηση του Καταστατικού του Λογαριασμού Νεότητας.
Ταυτόχρονα απέστειλε στην ΟΜΕ-ΟΤΕ το σχέδιο με τις προτεινόμενες τροποποιήσεις του Καταστατικού όπου διαπιστώσαμε την πλήρη ανατροπή των παροχών του υπόψη Λογαριασμού για τα παιδιά που συμμετέχουν σε αυτόν. (Μείωση που προσεγγίζει το 70% της υφιστάμενης παροχής και πολλαπλάσια της σημερινής εισφοράς του γονέα).
Μετά τα παραπάνω που καταδεικνύουν με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο την ασυνέπεια λόγων και έργων του Διευθύνοντος, η ΟΜΕ-ΟΤΕ αποφάσισε και έδωσε εντολή στους εκπροσώπους της να μην προσέλθουν στη συνεδρίαση.
Θεωρούμε την κίνηση της Διοίκησης εχθρική και δόλια, επιφυλασσόμαστε για κινήσεις προς την κατεύθυνση απόκρουσης με κάθε μέσο σ΄αυτή την αυθαιρεσία και προειδοποιούμε τη Διοίκηση και τα μέλη της Διαχειριστικής Επιτροπής Νεότητας ότι οποιαδήποτε μονομερή ενέργεια στον Κανονισμό Λειτουργίας του Λογαριασμού Νεότητας, επέχει νομικών συνεπειών από το σύνολο των δικαιούχων.
Καλούμε για μια ακόμη φορά τον Πρόεδρο και Δ/ντα Σύμβουλο κ. Τσαμάζ να σεβαστεί τις δεσμεύσεις και το ρόλο του και να εκκινήσει τον διάλογο επί όλων των θεμάτων τώρα.

Για την ΟΜΕ-ΟΤΕ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣΟ Γ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Παναγιώτης ΚούτραςΑντώνης Μπιρμπιλής







ΕΕΤΕΜ ΑΝ. ΚΡΗΤΗΣ

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος5/12/11

    Μου αρέσει το λογότυπο ΟΜΕ-ΟΤΕ.
    ΟΜΕ-DEUTCHE TELEKOM πρέπει να γίνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούνται οι (ανώνυμοι) συνάδελφοι που καταθέτουν τις απόψεις τους να χρησιμοποιούν ψευδώνυμο για να διευκολύνεται ο διάλογος. Υβριστικά και εκτός θέματος μηνύματα θα διαγράφονται. Μη χρησιμοποιείτε greeklish.